Ecologisch Erf Emst

Aanmelden

Als u wilt deelnemen en u zich aanmeldt voor een abonnement ontvangt u elke week via de e-mail het oogstbericht waarin staat wat u die week kunt oogsten of wat er klaar staat voor uw pakket. U sluit het abonnement af voor het aantal oogstweken van het jaar waarin u zich aanmeldt. Na deze periode ontvangt u een bericht met de vraag of u uw abonnement wilt verlengen voor het volgende oogstjaar.

Met het invullen van het aanmeldingsformulier gaat u een overeenkomst aan met oogsttuin Natuurlijk Natuurlijk van Ecologisch Erf Emst en gaat u akkoord (indien zelfoogsten) met de voorwaarden zoals die op deze website vermeld staan op de pagina ‘tuinafspraken voor zelfoogsters’.

Leden betalen vooraf aan het seizoen voor hun oogstaandeel. Dit jaar worden het aantal weken geteld vanaf aanmelding. Wij gaan dit jaar in principe door tot en met week 48. Mochten we langer kunnen oogsten dan ontvangen de zelfoogsters hierover een bericht.

Wilt u in het aanmeldingsformulier bij opmerkingen aangeven of u zelf wilt oogsten of een pakket wilt hebben. Indien u een pakket wilt, dan graag aangeven welk pakket. Na overleg met ons bestaat de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verstuurd krijgt u een ontvangstbevestiging per email met verdere uitleg.

Klik hier voor de tuinafspraken

Lees hier de tuinafspraken nogmaals door

 

Aanmeldingsformulier

Uw naam*

Aantal volwassenen

Geboortedata kinderen

Kind 1
(Jaar-Maand-Dag)

Kind 2

Kind 3

Kind 4

Kind 5

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw email*

Opmerkingen

(c) 2018 – Ecologisch Erf Emst

Facebook Page